ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ
Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας και σε λίγα λεπτά θα σας καλέσουμε!
x

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αποτέλεσμα από την 1η Συνεδρία. Με Ασφάλεια

Λατρεύουμε το ωραίο φύλο, αλλά η Κλινική μας απευθύνεται μόνο σε Άντρες. Δημιουργήσαμε την πρώτη εξειδικευμένη Ανδρική Κλινική διότι παρατηρήσαμε ότι ο Άνδρας έχει τη δική του Ψυχολογία. Δεν του αρέσει να «στοιβάζεται» σε κλινικές ή κέντρα που κατακλύζονται από γυναίκες. Νιώθει άβολα. Θέλει τον χώρο του. Δεν του αρέσει να τον προσεγγίζουν σαν «άλλον ένα πελάτη», ούτε και να τον κοιτάνε περίεργα εάν θέλει να κάνει μια κοσμητική θεραπεία. Θέλει να είναι «Βασιλιάς». Να γνωρίζεις τις ανάγκες του πριν από εκείνον και να τον εξυπηρετείς. Ήσυχα, διακριτικά και με την προσοχή που του αρμόζει.
Ναι, ταιριάζει σε όλους τους τύπους Δέρματος.
Ναι, η Laser αποτρίχωηση είναι απολύτως ασφαλής για κάθε περιοχή.
Όχι, δεν είναι επικίνδυνο. Τα ιατρικά Laser αποτρίχωσης δεν είναι όπως η ακτινοθεραπεία. Δε διεισδύουν στο σώμα ούτε επηρεάζουν άλλα όργανα. Έχουν συγκεκριμένο στόχο, τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντας μόνο αυτήν και αφήνοντας ανέπαφη τη γύρω περιοχή, καθιστώντας τα απολύτως και 100% ασφαλή.
Η αποτρίχωση είναι μια από τις πιο γνωστές και με τη μεγαλύτερη κλινική έρευνα θεραπείες της βιομηχανίας των laser στον τομέα της αισθητικής ιατρικής. Τα Laser της Αποτρίχωσης είναι εγκεκριμένα από τον αυστηρό FDA (Αμερικάνικος οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) εδώ και 20 χρόνια. Δεν υπάρχει καμία μελέτη που να δείχνει συσχέτιση του Laser με τον Καρκίνο του Δέρματος. Άλλωστε, δεν θα μπορούσε, διότι το Laser επιδρά με ακρίβεια στην Ρίζα της Τρίχας και όχι στο γύρω δέρμα. Η λειτουργία του Laser είναι πολύ απλή. Χρησιμοποιεί την Μελανίνη που βρίσκεται στη ρίζα της τρίχας ως μέσο για να αυξήσει την θερμοκρασία της ρίζας σε βαθμό που θα προκαλέσει την καταστροφή της. Συγκεκριμένα το Laser μεταφέρει ενέργεια φωτός στην Μελανίνη που βρίσκεται συγκεντρωμένη στην ρίζα της τρίχας. Η Μελανίνη απορροφά την ενέργεια του φωτός και υπερθερμαίνει την ρίζα της τρίχας. Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται τελικώς είναι τόσο υψηλή όπου ο θύλακας καταστρέφεται. Ωστόσο, η άνοδος της θερμοκρασίας γίνεται τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνει να μεταφερθεί εκτός της τρίχας στο δέρμα.
Όχι, δεν θα πονέσετε.
Η Laser αποτρίχωση γίνεται βήμα βήμα. Κάνε μια συνεδρία να σου μειωθούν και δες τον εαυτό σου. Εσείς αποφασίζετε.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Άλλωστε η MENCLINIC είναι η μοναδική κλινική αποκλειστικά για Άνδρες. Επιπλέον διαθέτει πολλά διαφορετικά τμήματα (Ουρολογία, Ανδρολογία, Αισθητική Ιατρική) και κανείς δεν θα γνωρίζει για ποιον λόγο βρίσκεστε στο ιατρείο.
Συνήθως, το χρονικό διάστημα μεταξύ των συνεδριών Laser είναι από 4 έως 10 εβδομάδες. Αυτό εξαρτάται από την ανατομική περιοχή και την αλλαγή στον ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας. Όσο προχωράει η θεραπεία, το διάστημα μεταξύ των συνεδριών μεγαλώνει . Ο συνολοικός αριθμός συνεδριών που απαιτούνται εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες. Αρχικά, η ανατομική περιοχή παίζει μεγάλο ρόλο. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η ποιότητα της τρίχας. Σε δυνδυασμό με δευτερογενείς παράγοντες (βιολογικά στοιχεία), μπορούμε να εκτιμήσουμε από κοντά, τον αναγκαίο αριθμό συνεδριών που χρειάζεστε.
Βεβαίως. Με ποσοστό μόνιμης μείωσης της τριχοφυίας από 60 έως 95%. Εξαρτάται από το χρώμα της τρίχας και του δέρματός σας.
Όχι, διότι το Laser στοχεύει Αποκλειστικά στην Ρίζα της Τρίχας. Αυτό που κάνει είναι ότι στοχεύει την Μελανίνη που βρίσκεται στην ρίζα της τρίχας. Της μεταφέρει ενέργεια μέσω του φωτός, την υπερθερμαίνει και τελικά καταστρέφει την ρίζα της τρίχας. Δεν επηρεάζει την γύρω περιοχή (δέρμα).
Βεβαίως. Διαθέτουμε ειδικά laser τα οποία είναι κατάλληλα και ασφαλή για μαυρισμένα δέρματα.
Γιατί ανάλογα με το σημείο και τον τύπο της τρίχας, χρειάζονται επαναλήψεις ώστε να μειωθούν και να καταστραφούν οι θύλακες των τριχών. Σταδιακά, τα μεσοδιαστήματα αυτά θα μεγαλώσουν.
Πριν από κάθε εφαρμογή Laser κάνουμε το Patch Test, το οποίο μας επιτρέπει να δούμε εάν το δέρμα σας είναι κατάλληλο. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το τεστ, δεν προχωράμε στη θεραπεία.
Το Patch Test είναι μια διαδικασία που μας επιτρέπει να εξετάσουμε αν το δέρμα σας είναι κατάλληλο για εφαρμογή Laser Αποτρίχωσης. Αρχικά θα γίνει μια γενική επιθεώρηση του δέρματος σας και στη συνέχεια μια μικρή περιοχή θα εκτεθεί στο φως του Laser. Αυτή η διαδικασία, εκτός του οτι μας εξασφαλίζει ότι δεν θα εμφανιστούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις, μας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε τις ρυθμίσεις του μηχανήματος στις προσωπικές σας ανάγκες.
Για τους περισσότερους ανθρώπους η μόνη παρενέργεια που είναι μια ήπια ερυθρότητα. Για άλλους μπορεί να υπάρχει μια μικρή ευαισθησία στην περιοχή η οποία είναι παροδική και φεύγει με την εφαρμογή αλόης.
Αποφύγετε οποιεσδήποτε άλλες μεθόδους αφαίρεσης τρίχας όπως η αποτρίχωση με κερί ή αποτριχωτική κρέμα για 6 εβδομάδες πριν από τη θεραπεία. Αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο (έντονο μαύρισμα) στις περιοχές που θέλετε να εφαρμοστεί το Laser. Στο ραντεβού ενημέρωσης θα εξετάσουμε και τις περιπτώσεις που υπάρχει φαρμακευτική αγωγή σε εξέλιξη.
Μετά τη θεραπεία Laser, αποφύγετε το καυτό μπάνιο, τη σάουνα και τους ατμούς για 1 με 2 μέρες. Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να σας παράσχει συνεχείς συμβολυές και υποστήριξη, ακόμα και μετά την τελική σας συνεδρία.

Έχω διαφορετική ερώτηση που δεν την γράφετε παραπάνω.

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας:

Δεν θα προχωρήσουμε σε συνεδρία αν δεν δούμε ότι θα έχει αποτέλεσμα

MEN CLINIC CHECKLIST® 3ων ΣΗΜΕΙΩΝ

Είμαστε η πιο ασφαλής επιλογή.

Melanin & Derma Check

Αξιολόγηση του τύπου του Δέρματος και της Τρίχας για την διασφάλιση της Βέλτιστης και Ασφαλούς, Στοχευμένης Θεραπείας

Σχεδιασμός «Πλέγματος Στόχευσης»

Χρησιμοποιώντας μια άσπρη κιμωλία, δημιουργούμε ένα πλέγμα στόχευσης μέσα στο οποίο θα λειτουργήσει το Laser.

Αυστηρή Τήρηση Πρωτόκολλων Ασφαλείας:

Συμπλήρωση Ιατρικού ιστορικού, Έλεγχος Δέρματος, Γυαλιά Προστασίας Laser, Air condition για την σωστή ψύξη του Laser, Κρέμα Προστασίας στο τέλος της συνεδρίας

MEN CLINIC CHECKLIST® 3ων ΣΗΜΕΙΩΝ

Είμαστε η πιο ασφαλής επιλογή.

Melanin & Derma Check

Αξιολόγηση του τύπου του Δέρματος και της Τρίχας για την διασφάλιση της Βέλτιστης και Ασφαλούς, Στοχευμένης Θεραπείας

Σχεδιασμός «Πλέγματος Στόχευσης»

Χρησιμοποιώντας μια άσπρη κιμωλία, δημιουργούμε ένα πλέγμα στόχευσης μέσα στο οποίο θα λειτουργήσει το Laser.

Αυστηρή Τήρηση Πρωτόκολλων Ασφαλείας:

Συμπλήρωση Ιατρικού ιστορικού, Έλεγχος Δέρματος, Προστατευτικά Γυαλιά, Air condition για την σωστή ψύξη του Laser, Κρέμα Προστασίας στο τέλος της συνεδρίας